Sesongen er nå kommet halvveis for A-laget sin del. Det som er målet for sesongen er å bli bedre enn i fjor. Spillemessig så har vi gjort noen skritt i riktig rettning, men tabellposisjonen sier at vi er nr 10 halvveis. Det har vært mange jevne kamper, som ikke har gått vår vei. Men samtidig så har vi allikevel følt, at når vi er på vårt beste  så spiller vi morsom og underholdene fotball, samtidig som vi spiller jevnt med de beste lagene. Lille Tøyen ble slått 6-0, men vi tapte også 2-5 for Rilindja, med 3 mål i mot på de siste 4-5 minuttene. Vi har spilt strålende og forferdelig i noen kamper også, mens vi har spilt jevn med topplagene ,0-1 mot Kjelsås 2 og 1-2 mot KFUM 2. Mange spillere har tatt steg og noen kommer sakte men sikkert etter. Bredden i stallen gjør at vi kan justere med flere forskjellige spillermønstere og formasjoner.
Abildsø A-lag er nok landets beste og billigste støtteapparat, de gutta står på og gjør en fantastisk jobb. Krom tappen må være Jyrek Wielgosz, som vasker, rydder, steller i stand for gutta før og etter trening og kamp. Han betyr utrolig mye for laget, men alle de andre er også viktige og står på for gutta.
  Vi snur nå seriespillet og spiller en kamp til mot Langhus før vi tar ferie. Spillergruppa består av noen meget unge spiller og en del rutinerte, denne miksen er bra både for spillerne i kamp og treningssammenheng, men også i forhold til å utvikle spillere.  Ca 65% av A-stallen`s spillere er spiller med opphav i fra Abildsø, bor i nærområdet eller har spilt tidligere for klubben, dette er noe vi er litt stolte av og dette er noe vi ønsker å utvikle videre i årene som kommer. Det som er viktig er at om man ikke får muligheten med en gang, så vær tålmodig så kommer den. Langsiktig trening over tid vil gi resultater.

Vi skal bygge klubb på vår måte og A-laget skal være en del av dette, som yngre spillere i klubben kan se opp til og vi skal være rollemodeller.
Når Markus Kaasa scorer sitt første  ekte hattrick borte mot Kolbotn, selv om vi taper 3-4, så rører det en Abildsø gutt, det gjør at det vi jobber med på hver trening og i hver kamp, setter ting litt i perspektiv.
Vi skal ta flere poeng og klatre høyere opp på tabellen, og  ta enda flere steg.
Derfor støtt gutta, klubben og laget på veien videre mot flere poeng og morsome kamper utover høsten.

Foreldremøte G2006
Spillermøte junior