Det har vært en spennede vårsesong for A-laget sin del. Etter at vi mistet mange spillere fra forrige sesong, så viste vi at det ville bli utfordrende i år. Vi har, og er tydelige på at vi ønsker en ny kurs for gruppa og klubben, hvor treningsiver og holdninger skal stå i fokus. Nye spillere kom inn og vi har brukt spillere fra jr laget også i A kamper. Dette har gjort at resultatene har svingt veldig, men det er flott læring og vi tar hele tiden nye steg.
Troppen har tidvis hatt mye skader og det har gjort at treningsoppmøtet har dalt noe i prosent, men intensiteten på treningene har vært meget gode. Vi skal fortsette å jobbe og forhåpentlig vis så tar vi en god høstsesong og at vi kan klatre på tabellen. Nye spillere kommer inn, for å forsterke troppen og gjøre konkuransen større.  Disse spillerne blir presentrert på våre facebook sider.
Ønsker alle velkommen til høstenskamper på Abildsø feltet.

busdagsfeiring