logo3 gold2Årets største høydepunkt for J04 var fotballcup i Arvika 11-14. juni. 26 jenter hadde noen flotte dager i Arvika. Vi hadde fått fri en dag fra skolen og var full av forventninger når vi reiste på torsdag ettermiddag. Forventningene ble i høyeste grad innfridd! Vi ble innkvartert på en fin skole i Arvika og spiste alle måltider der. Det ble tre fantastiske dager i Arvika med masse fotball, disko, godt samhold og mye moro. Mange av jentene fikk nye venner. Jentene synes det var helt topp å bo sammen i klasserom på skole, selv om det ble noe begrenset med søvn.

 

I Sverige har man andre regler for barnefotball slik at det er fullt sluttspill med kvartfinale, semifinale og finale. I vår klasse (jenter 11 år) var det påmeldt 16 lag fra Sverige og Norge. Til hver kamp stilte det en større gruppe Abildsø-supportere som var lagets 8. mann! Abildsø stilte med to lag, der det ene laget ble nummer 3 og det andre laget ble nummer 5, og det er vi strålende fornøyd med. Begge våre lag røk ut i to svært jevne kamper mot det svenske laget Västerås. Den aller siste kampen vant vi imidlertid på straffespark-konkurranse og det var veldig stas.

 

Dette var en svært morsom cup å være med på, alle jentene, trenere, ledere og supportere storkoste seg. Cupen er svært godt organisert og det var ikke noe å sette fingeren på. Vi skal reise tilbake neste år og vil oppfordre andre Abildsø-lag til å være med! Her er mer info om neste års cup: http://www.cumap.net/cup/arvika_cup_20165213.htm

 

Samarbeidspartner

Kalender

22.08 18:00 - 20:00 Bane 5 5er
Seriekamp Abildsø J8 - KFUM
31.08 18:00 - 20:00 Kunstg
Obos Miniliga

Besøk oss på Facebook