logo3 gold2

Drømmedag:
I juni vant Abildsø’s jenter 03 en drømmedag på Ullevål med landskamp, omvisning og middag i regi av P4 og Gjensidige. Anette som meldte på laget, fikk være maskot for de norske gutta og hun fikk møte alle spillerne på landslaget i kampen mot Aserbajdsjan. Resten av laget fulgte kampen i nye landslagstrøyer fra tribunen og heiet fram Anette og landslaget nede på gresset.                                        
Det ble en fantastisk kveld på Ullevål stadion for hele laget!

Bilder fra Ullevål:

Anette og kaptein Per Ciljan Skjelbred.


Anette hilser på Aserbajdsjan

 


«Ja vi elsker dette landet....»


Fornøyde 03 jenter på landskamp!

Trening med landslagsspillere og spillerutviklere fra NFF:
Andre del av premien var å få besøk av landslagsspillere på trening og tirsdag 6. oktober kom Jo Inge Berget og Håvard Nordtveit på besøk til AILs kunstgress. Norges Fotballforbund (NFF) stilte i tillegg med 44 baller og spillerutviklerne Bo Gustavson og Øyvind Larsen som ledet treningen.

Siden vi denne sesongen har fått mye hjelp fra jenter 04, var det hyggelig å kunne invitere de til å bli med på treningen med gutta fra landslaget. Dermed ble det over 30 glade og forventningsfulle jenter som stilte på trening denne tirsdagen.
Treningen ble gjennomført med konsentrasjon og mye latter. Jo Inge Berget og Håvard Nordtveit delte erfaringer og viste øvelser. Spillerutviklerne fra NFF var både tydelige og flinke. Det ble lekt mye med ballen, blant annet «krabba», øving på Cruyff-finte og «champions league kamper». Jentene fikk mange positive tilbakemeldinger underveis og etter trening.        

Til slutt ble det tid for«selfies» og autografer. Besøket ble en morsom opplevelse for 03 & 04 jentene og for alle de andre små fotballspillerne som var på kunstgresset! 

Vi takker Jo Inge Berget og Håvard Nordtveit for at de tok seg tid til å komme på besøk og til NFF for at de stilte med spillerutviklere og 44 baller til fremtidige treninger.

 

Bilder fra treningsøkta på kunstgresset. 


Dagens hovedgjester i dyp konsentrasjon for å få med seg alle beskjeder fra trenerneØving på Kruyff-finteFull kontroll over ballen!Nordtveit er med på Krabba, Berget koser seg som tilskuer.Øyvind Larsen gir instruksjonerTreningsøkta er over og Bo Gustavson deler ut masse ros til alle spillereFornøyde jenter og landslagsspillere etter endt treningsøktTil slutt var det om å gjøre å få med seg en autograf!

Samarbeidspartner

Kalender

22.08 18:00 - 20:00 Bane 5 5er
Seriekamp Abildsø J8 - KFUM
31.08 18:00 - 20:00 Kunstg
Obos Miniliga

Besøk oss på Facebook