Alle trenere i Abildsø IL oppfordres til å følge NFF sin trenerutdanning!

For nye trenerne kan det være greit å lese litt om NFF sin trenerutdanning på denne siden.

Abildsø IL regner med å få arrangere NFF C-lisens delkurs 2 og 3 på Abildsø i løpet av vinteren. For dere som trenger delkurs 4 eller bare er litt utålmodig kan kanskje ett av kursene nedenfor være aktuelle.

Klubben dekker deltakeravgiften, ta kontakt med Mads Tveit (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.) for godkjenning på forhånd.

NFF C-lisens delkurs 3 og 4 arrangeres hos Røa, Grei, Lyn, HSIL, KFUM og Ski/Oppegård høsten 2014

C-lisens Delkurs 3 Mot ungdom

Fire moduler a 4 timer hver – totalt 16 timer

- Betydningen av treneren som en god rollemodell
- Treneren som den gode veilederen
- Overgangen fra barne- til ungdomsfotballen. Hvordan tilrettelegge for at flest mulig blir med videre?
C-lisens Delkurs 4 Ungdom - flest mulig best mulig

FIre moduler a 4 timer hver – totalt 16 timer

- Ungdomsfotballens verdigrunnlag, og konsekvenser for treneren, laget og klubben
- Å tilrettelegge for de ulike løpene i fotballfamilien
- Årsplanlegging-klubbens og trenerens virkemiddel for å styre lagets og spillernes aktivitet
- Totalbelastning, skadeforebygging, kosthold og restitusjon
- Forutsetninger for å nå langt som fotballspiller
Keepertrenerkurs 1 del 2 Ungdom

Varighet: 4 timer

Innhold:
Keepertrening i ungdomsfotballen, hvordan trene keeperen isolert og så bygge dette ut slik at keeperen og resten av laget trener sammen på keeperspesifikke ferdigheter.

Dette kurset er en videreføring av del 1, og det er en fordel at deltakerne har gjennomført den delen.
Kurset er beregnet på trenere i ungdomsfotballen og tar for seg keeperopplæring i aldersgruppen 13-16 år. Kurset er nyttig for alle som er opptatt av keepertrening, men vil også være et flott hjelpemiddel for enhver lagstrener i ungdomsfotballen.
Felles for alle kursene

Oslo Fotballkrets arrangerer C-lisensrekken parallelt flere steder i OFKs krets over ni uker, med kurskvelder hver mandag og torsdag.

Alle kursmodulene er todelt. Først to (skoletimer) med teori, så er det ut å ha praksis i to timer. Kurstidspunkt alle kvelder er mellom kl. 18.00 - 21.30

Det er viktig at deltakerne har med seg varmt tøy (treningstøy og sko hvis du vil være med på økta). Dere er spillere i øvelsene i praksisøktene.

Alt kursmateriell er inkludert.

Oslo Fotballkrets fakturer fotballklubbene, ikke privatpersoner, så deltagelse må avklares med klubben.

Påmelding til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  10 dager før kursstart.

Frister:
Delkurs 3 - 28. oktober
Delkurs 4 - 10. november

Husk å oppgi klubb og ønsket kurssted.

Vi tar forbehold om avlysning av kurs i forhold til antall påmeldte deltakere 1 uke før kursstart.
Vi tar forbehold om plass på ønsket kursted.

Deltakere som ikke melder forfall før kursstart, vil bli faktuert klubben.

Hvert delkurs koster kr. 1000,-.

Trener 1 kompetanse blir tildelt i deltakernes profil i Min Idrett (www.minidrett.no  når alle delkursene er fullført og registrert av fotballkretsen.

Foreldremøte G2006
Spillermøte junior