logo3 gold2

Nå er Norway Cup over for denne gang.Noen kamper og finaler gjenstår på Ekeberg før lysene slukkes og det er ett år til neste gang.  Abildsø IL har som alltid vært med som medarrangør, og igjen har vi levert til 20 i stil, og minst 20 i gjennomføring. Det må rettes en stor takk til alle frivillige, foreldre og andre som har hjulpet til. Uten dere så ville dette ikke vært mulig.
Vi har hatt med 8 lag i 7 forskjellige klasser. Alle lagene har gjennomført en flott turnering med mange jevne og spennende kamper. G 01/02 kom til 16 dels finalen a sluttspillet og J 15/16 7èr kom til 1/4 finale i B sluttspillet. Det flott og se den fin oppslutningen som er rundt kampene våre, det er flott med slikt engasjement. 
Æres de som æres bør, er det noe som heter. Åse Andresen, her flankert av Einar Rydal, Hans-Jacob Starheim og Pål William Sjønnesen, har stått på fra morgen til kveld og stekt vaffler, laget baguetter osv. Åse har gjort dette i 40 år og det det er med en stor ærbødighet og ydmykhet at vi takker for ditt engasjement for klubben i alle disse årene. 

Samarbeidspartner

Kalender

20.06 17:00 - 21:00 Klubbh
Sommeravslutning G11

Besøk oss på Facebook