Det er med stor sorg vi mottok meldingen om at Stein Madsen sovnet stille inn mandag ettermiddag, etter kort tids sykeleie. For oss i Abildsø er det en utrolig trist dag, og han kommer til å etterlate seg ett stort tomrom. Stein var Mr. Abildsø, klubben som betydde så mye for han. Han var den med flest kamper for klubben både som spiller og som trener.
De siste årene har han trent Abildsø herrer opp fra 6. til 4.divisjon, og var også en del av trenerteamet i 2016 sesongen.
Stein har hatt en lang og innholdsrik karriere,  både som spiller og trener. Som spiller ble han både serie og Norgesmester med Vålerenga.  Han har også været trener for Nordstrand, Vålerenga, Oslo Øst og Manglerud Star. Han var også Sportslig leder i Manglerud Star i en periode.

Likevel er det personen Stein vi kommer til å savne, den lune og tillitsfulle, med få store ord, som alltid var der vi kommer til å savne. Alltid satte han andre foran seg selv.
Stein brydde seg veldig om Abildsø, og da A-laget lå nede for noen år tilbake, var han rask med å ta på seg jobben som trener.

Vi kommer til å savne deg veldig, og alle de fine samtalene som vi har hatt.

Våre tanker går til Stein`s familie og etterlatte.

Hvil i fred.

Bursdag for Markus , Andreas , William og Victor